top of page
Over Vanhemelrijk

Antoine Vanhemelrijk (1963) is ...

een serieuze vent met gevoel en oog voor details. Hij houdt van klare taal, duidelijke teksten en gemakkelijk te lezen sites.

 

Eigenschappen

Antoine is nauwkeurig, verantwoordelijk, discreet, luisterend en vasthoudend.

 

Opleiding en training

Antoine heeft de lerarenopleiding (HBO) gevolgd met aardrijkskunde en Engels als hoofdvakken. Ook voltooide hij de opleiding Culturele Antropologie (WO). Diverse cursussen en workshops op het terrein van bureauredactie, webschrijven, copywriting, Photoshop en auteursrecht vullen zijn cv verder aan.

Antoine Vanhemelrijk

Kennis en ervaring

Antoine heeft specifieke kennis en ervaring op gebieden als cultuur, cultureel erfgoed, (cultuur)geschiedenis, maatschappij, antropologie, archeologie, geografie, reizen en Polynesië.

Werkervaring heeft hij onder andere opgedaan bij onderwijsinstellingen, (semi)overheidsinstanties en vrijwilligersorganisaties. Zijn specialisme in webredactie is gegroeid sinds 2005 met werkzaamheden voor diverse sites. Naast (web)redactie voor commerciële organisaties en culturele instellingen behoren museale werkzaamheden als collectieregistratie en databaseonderhoud inmiddels ook tot zijn ervaringsterrein.

bottom of page